tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ei ihan espanjalaista...

Olihan se pakko tälläkin matkalla jotain kunnon ruokaa tehdä! Täällä kun on ne vihannekset tuoreita (kuten jo aiemmin totesin) ja vielä, kun on tällainen vihannesfriikki ja siinä lautasella niitä on aina oltava... joten päätin sitten väsätä kasvislasagneten, mutta en sitä ihan perinteistä. Tässä versiossa on hieman tulisuutta, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että muut maut peittyisivät sen alle.

Mausteisempi kasvislasagnette

(4 annosta)

2 rkl oliiviöljyä
2 pientä porkkanaa
1/2 keltainen paprika
1/2 vihreä paprika
nippu kevätsipuleita
2 tomaattia
1 pieni kesäkurpitsa
2 valkosipulin kynttä
400 g tomaattimurskaa
1 prk (n. 300 g) mietoa salsaa
(1-2 dl vettä)
1 tl cayennepippuria
2 tl paprikajauhetta
suolaa & pippuria
pastaa

Pilko porkkanat, paprikat, sipulit, tomaatit ja kesäkurpitsa. Paista pannulla öljyssä hetki ja lisää tomaattimurska, salsa ja mausteet. Anna kiehua hetki ja tarkista maku. Lisää vettä tarvittaessa, jos kastike vaikuttaa liian paksulta. Voitele uunivuoka ja lado kastiketta ja pastaa siihen vuorotellen siten, että alin ja päällimmäinen kerros on kastiketta. Paista 175°C n. tunti.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...