lauantai 28. tammikuuta 2012

Kaiken kruunaava jälkkäri

Pehmeän suklaista ja ihanan makeaa, mitä muuta jälkiruualta voisikaan odottaa?

Suklaa-appelsiinikupposet
(6 annosta)
 
200 g tummaa suklaata
1 appelsiinin raastettu kuori
3 dl kuohukermaa
1 3/4 dl sokeria
3 munan valkuaista


Sulata suklaa ja sekoita appelsiinin kuori. Vatkaa kerma ja 1 dl sokeria vaahdoksi. Vatkaa myös valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vähitellen valkuaisvaahtoon loput sokerista. Lisää sulanut suklaa kerman joukkoon ja vatkaa sekaan lusikallinen valkuasivaahtoa. Sekoita sitten varovasti joukkoon loput vaahdosta. Laita seos 6 kahvikuppiin. Peitä ja anna olla jääkaapissa 1 tunti. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...