torstai 16. helmikuuta 2012

Flunssaruokaa

Flunssassa, kun mikään ruoka ei maistu miltään, ei tee edes mieli syödä mitään. Tämä keitto on kaikkien flunssaisten lämmittävä ystävä, jonka maut ja tuoksut tulevat esiin,vaikka nenä olisi kuinka tukossa.

Mausteinen kukkakaalikeitto

1 sipuli
4 perunaa
1 kukkakaali
oliiviöljyä
1/2 chili
2 rkl raastettua inkivääriä
2 tl juustokuminaa
n. 1 l vettä
3 dl kookosmaitoa
3 rkl sitruunamehua
suolaa
pippuria





Pilko sipuli, kuori ja kuutioi perunat sekä irrota kukkakaalin kukinnot. Hauduta sipulia, chiliä, inkivääriä ja juustokuminaa öljyssä muutama minuutti. Lisää vesi ja perunat. Keitä kunnes perunat ovat pehmeitä (n. 15 min). Lisää kookosmaito ja kukkakaalit. Keitä vielä n. 10 minuuttia. Lisää sitruunamehu ja mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...