tiistai 14. helmikuuta 2012

Helposti hyvää

Fenkoli-tomaatti-saksanpähkinäpasta

1 fenkoli
1 rasia kirsikkatomaatteja/
2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
100g saksanpähkinöitä
2 dl tuoretta persiljaa
2 dl parmesaaniraastetta
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
tagliatellea

Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja aseta pellille tasainen puoli ylöspäin. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Kuivata uunissa 120°C n. tunti.

Keitä ja valuta pasta. Pilko fenkoli ja paista sitä öljyssä muutama minuutti. Rouhi saksanpähkinät ja lisää ne pannulle yhdessä tomaattien kanssa. Pyöräytä kasvikset ja pasta pannulla kuumaksi. Lisää aivan lopuksi hienonnettu persilja ja parmesaaniraaste sekä hieman oliiviöljyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...