Fenkoli-tomaatti-saksanpähkinäpasta
1 fenkoli
1 rasia kirsikkatomaatteja/
2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
100g saksanpähkinöitä
2 dl tuoretta persiljaa
2 dl parmesaaniraastetta
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
tagliatellea
Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja aseta pellille tasainen puoli ylöspäin. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Kuivata uunissa 120°C n. tunti.
Keitä ja valuta pasta. Pilko fenkoli ja paista sitä öljyssä muutama minuutti. Rouhi saksanpähkinät ja lisää ne pannulle yhdessä tomaattien kanssa. Pyöräytä kasvikset ja pasta pannulla kuumaksi. Lisää aivan lopuksi hienonnettu persilja ja parmesaaniraaste sekä hieman oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti