Parsa-tomaattipasta
(4 annosta)400 g pennepastaa
500 g vihreää parsaa
1 valkosipulinkynsi
loraus oliiviöljyä
1 tl chilijauhetta
1 dl kasvislientä
500 g luumutomaatteja
100 g rucolaa
suolaa ja pippuria
Pese parsat ja kuori niitä hieman alaosasta, jos ne vaikuttavat kovilta. Pilko parsat n. 3 cm:n pituisiksi. Laita pasta kiehumaan tässä vaiheessa. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää chilijauhe ja murskattu valkosipuli. Kuullota parsoja hetki ja lisää kasvisliemi. Anna hautua n. 5 minuuttia. Lohko tomaatit neljään osaan ja poista kannat. Lisää ne parsojen joukkoon ja anna hautua vielä toiset 5 minuuttia. Parsojen kuuluu jäädä hieman koviksi. Kaada pastasta vesi pois ja lisää kasvikset niiden joukkoon. Lopuksi sekoita joukkoon rucola. Ripottele annosten pinnalle suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti