Espressokakku
(2 kakkua)
Taikina 1
150 g voita
1 dl sokeria
1/2 dl fariinisokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
2 dl banaanisurvosta
1/2 dl espressoa/vahvaa kahvia
Taikina 2
150 g voita
1 1/2 dl sokeria
3 munaa
3 1/3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
1/2 tl inkivääriä
1/2 dl appelsiinimehua
1/2 tl appelsiinin kuorta
Vaahdota
pehmeä rasva ja sokeri/sokerit. Lisää munat yksitellen vatkaten.
Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne taikinaa. Lisä lopuksi mahdolliset
muut aineet ja nesteet ja sekoita tasaiseksi. Voitele ja korppujauhota
kaksi rengasvuokaa. Nostele eri taikinoita vuorotellen vuokiin
lusikalla. Paista (molemmat kakut samaan aikaan) 175°C n. 50 minuuttia.
Koristele kakut juuri ennen tarjoilua sulatetulla suklaalla ja nomparelleillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti